dissabte, 28 d’abril del 2012

Reciclant uns texans

He aprofitat uns pantalons vells per fer un altre bolso. Ho trobo molt gratificant fer bolsos, és relativament senzill i útil. Si segueixo fent bolsos, a aquest pas aviat en tindré un per cada dia de la setmana :-)

 Aquí teniu un detall del penjoll de ganxet:
Espero que us agradi!

diumenge, 22 d’abril del 2012

Per Sant Jordi... una rosa!

Últimament no faig gaire ganxet! Des que els Reis em van portar la màquina de cosir que he estat enfeinada practicant amb ella.
Però ara ja tenia ganes de fer alguna cosa, encara que fos petita. Així que, aprofitant que s'acostava Sant Jordi, aquesta setmana he fet una rosa (la idea no és gaire original, oi?)

Bé, també us explico que m'he quedat sense càmara de fotos, o sigui que ara em serà una mica més difícil de fer un nou treball i publicar-ho de seguida... Resulta que divendres, quan vaig arribar a casa després de la feina, una mica més d'hora del que acostumo, em vaig trobar un lladregot a casa: va fugir corrents, emportant-se algunes coses, entre elles la meva càmara de fotos. També ens va prendre dos rellotges, un anell, els diners de la guardiola del meu fill... i una cosa que em fa molta ràbia, tot i que no té cap valor: una de les bosses de roba que últimament he fet (va aprofitar la bossa per posar tot el que va prendre a dins). Encara sort que el vaig enxampar i sembla que no havia tingut temps de remenar gaire.
Apart de l'ensurt inicial, després et queda ràbia, por, nervis, tota la nit pràcticament en vetlla.
Ah, i la tarda del divendres enlaire, entre els mossos, la denúncia, etc., no vaig poder anar a la reunió setmanal de El Club del Punxillo (unes amigues que ens trobem per berenar, xerrar i compartir labors, podeu veure el nostre blog El Club del Punxillo),

Però bé, el més important, demà és Sant Jordi.


FELIÇ DIA DE SANT JORDI A TOTHOM!

dilluns, 16 d’abril del 2012

Un bolso alegre

Com que encara tenia roba, he fet una bossa per a mi: anirem de conjunt totes dues!

 És molt estiuenc, oi?
Aquí un detall de la flor de la solapa:

Espero que us agradi!

dijous, 12 d’abril del 2012

Una motxilleta

Ara que he après a cosir cremalleres, he aprofitat per cosir una motxilla molt senzilla per la meva filla. Està molt contenta, avui ja l'ha estrenat per portar les bambes de gimnàstica.

divendres, 6 d’abril del 2012

La segona samarreta

Avui he fet una segona samarreta amb aplicacions, però aquesta vegada amb el nom de la nena per la que és. Com que ja és més grandeta, he pensat que potser segons quin dibuix podia trobar-lo infantil. A veure si li agrada.

Suposo que ja ho heu vist: les lletres formen un cor.

dimecres, 4 d’abril del 2012

Aplicacions

Segueixo les vacances fent "feina": he posat uns divertits mussols en una samarreta per la meva filla. Trobo que són encantadors, i ella està encantada. Ja la vol estrenar, a veure si para de ploure i surt el sol.


dimarts, 3 d’abril del 2012

Découpage

Fa poc em vaig comprar uns calaixos de fusta petits, i tenia pensat de decorar-los d'alguna manera. He provat el découpage amb tovallons de paper, i aquest és el resultat:

No us ensenyo cap foto de més aprop, perquè m'han quedat bastantes arrugues i en algun lloc se m'ha trencat el paper una mica. Però de lluny fa efecte, oi?
M'ha sobrat molta cola, o sigui que hauré de pensar un altre treball per gastar-la, je, je.

Més pràctica amb la màquina de cosir

Aquesta setmana faig vacances, i estic aprofitant el temps tant com puc.
Abans d'ahir vaig fer un petit necesser, per primera vegada vaig posar una cremallera amb la màquina de cosir, i va quedar així:


I ahir en vaig fer un altre, aquest més alt:



diumenge, 1 d’abril del 2012

Un altre bolso

Apa, ja m'hi he tornat a posar i he fet un altre bolso. Aquest és petit, no hi cap gaire cosa a dins.
L'he fet amb una tela primeta, d'aquestes de patchwork, i li he hagut de posat guata. Uff, m'ha costat força, la veritat és que prefereixo fer-ho amb una tela més gruixuda i que no calgui la guata.

Aquí us l'ensenyo de més aprop: també li he posat un detall fet de ganxet: